FAQ

Waar vindt de fotoshoot plaats?

In de regel maak ik de foto gewoon bij u thuis. Ik neem licht en achtergronden mee. Een beetje ruimte is voldoende (en een kopje goede koffie;-)

Welke apparatuur gebruikt u?

Hm, niet zo'n interessante vraag. Fotograferen is kijken. Portretfotografie is vertrouwen. Het apparaatje maakt dus niet zoveel uit. Maar voor de mensen die het echt willen weten: Ik fotografeer meestal met de Fujifilm GFX, mediumformaat camera. Het liefst met de standaardlens van 63 mm. De verschillende flitsers zijn van Profoto.

Heeft u de beschikking over een studio?

Najaar 2021 is mijn fotostudio klaar. In een oud gerestaureerd pand in de binnenstad van Sneek!

Hoe gaat het bestellen van de foto's?

Elk pakket is inclusief een aantal digitale foto's (in lage resolutie). De duurdere pakketten bevatten standaard een linnen giftbox met 3 of 5 prints. Andere prints en ingelijste producten laat ik door een vaklab maken. Bestellingen lopen via mij. Prijslijst op aanvraag.

Kunnen wij ook een groepsportret laten maken?

Dat kan zeker. Maar het is lastiger een karakteristieke locatie voor een groep te vinden waar ik een klassieke groepsfoto kan realiseren. Daarom vindt u geen pakketten voor groepsfotografie op deze site. (In overleg is het soms wel mogelijk.)